Juni 2015

Geachte ouders,

Beste leerling ,

Intussen hebben onze studenten vol vertrouwen de eindexamens aangevat. Wij danken u voor de gewaardeerde ondersteuning thuis en we hopen dat onze “Martinusstars” véél belovende resultaten behalen. De klassen voor het volgend schooljaar zijn reeds samengesteld op basis van de studiekeuze van de leerlingen. U kreeg een brief om deze keuze te bevestigen en om u in te lichten over de wijzigingen om werkboeken te bestellen voor de volledige eerste graad, evenals voor ASO en TSO.

Volgend jaar gaan we radicaal digitaal! Naast SKORE en het studieremediëringsdossier zal ook de digitale agenda gebruikt worden. De gewone schoolagenda wordt dus afgeschaft!

Hierbij lichten we u ook in over de nieuwe studierichting in de 3de graad TSO.  Vanaf 1/9/2015 bieden wij  de STEM-opleiding “FARMACEUTISCH- TECHNISCH- ASSISTENT” aan. In de volksmond wordt deze richting “Apotheekassistent” genoemd.  Elke 15 à 16-jarige die geslaagd is in het 4de jaar ASO of TSO kan inschrijven.

Tenslotte herhalen we nogmaals de datum van het oudercontact op vrijdagnamiddag 26 juni 2015.

Van harte welkom!

E. Vanrusselt